Με τον κ Βασίλη Κορκίδη συναντήθηκε η κα Φωτοπούλου

H υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό ΣΥΜ.Π.ΑΝ, κα Φωτοπούλου Χαριτίνη, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε Αυτοδιοικητικούς, Συνδικαλιστικούς, Κυβερνητικούς και Πολιτικούς Φορείς.

Η ανταλλαγή απόψεων, η υιοθέτηση εμπνευσμένων προοπτικών, οι μέθοδοι επίλυσης αυτοδιοικητικών προβλημάτων, υπήρξαν κεντρικά ζητήματα των τριήμερων επαφών της. Το γενικό συμπέρασμα όλων των συναντήσεων, ήταν το θετικό κλίμα της γνωριμίας με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ, τις διαδικασίες και την οργάνωσή του.

Θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός της εξασφαλισμένης διαφάνειας των αποφάσεων, της πολυσυλλεκτικής και ταυτόχρονα ακομμάτιστης συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων, με άφθαρτους, και πρωτοεμφανιζόμενους Πολίτες.

Ο επί σειρά ετών εκπρόσωπος της υγιούς επιχειρηματικότητας κος Κορκίδης Βασίλης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κατέθεσε την εμπειρία του, σχετικά με δράσεις που πρέπει να αναλάβει η Νέα Δημοτική Αρχή, στην σωστή τροχιά Στήριξης και Ανάπτυξης της Τοπικής Δραστηριότητας.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά ότι θα επιθυμούσε αυτές οι συναντήσεις να γίνονταν παντού και από πάντα, αλλά δυστυχώς η πρακτική της κας Φωτοπούλου δεν συνηθίζεται από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κος Κορκίδης αναφέρθηκε διεξοδικά στην εκπόνηση των Δημοτικών Προϋπολογισμών, στην συνεργασία με Επιστημονικούς Φορείς, στη δημιουργία Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου και άλλες πτυχές της οικονομικής δραστηριότητας, όπως Συγκοινωνίες, Νέα Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη, Εκμετάλλευση Εγκαταλελειμμένων Κτιρίων κ.ά
«Η απρόσκοπτη συνεργασία, που πιστεύω ότι θα καταφέρετε, Εμπορικών Συλλόγων – Τοπικού Επιμελητήριου – Δημοτικής Αρχής, είναι η εγγύηση Προόδου και Ανάπτυξης για όλη την κοινωνία» δήλωσε ο κος Κορκίδης.

Η Ομάδα Επικοινωνίας 1-3-19

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Με τον κ Βασίλη Κορκίδη συναντήθηκε η κα Φωτοπούλου"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*