Καμμένος: Οχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-Εγώ, ο κ. Κατσίκης και η κ. Κόλλια θα καταψηφίσουμε

ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ ÐñïÝäñïõ ôùí ÁíåîÜñôçôùí ÅëëÞíùí êáé õðïõñãïý ÅèíéêÞò ¶ìõíáò ÐÜíïõ ÊáììÝíïõ, ôçí ÊõñéáêÞ 13 Éáíïõáñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την απόφαση του κόμματος των AΝΕΛ να πουν όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου, που παραχωρεί αυτή την ώρα. 

Όπως είπε αν και πρόκειται για μία κυβέρνηση, η οποία για πρώτη φορά πολέμησε την διαπλοκή και τη διαφθορά και έδωσε ελπίδα στους Έλληνες, εάν οι ΑΝΕΛ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, θα είναι σαν να δίνουν ψήφο στη Συμφωνία.

«Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε τη λαϊκή εντολή» τόνισε.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι θα διαγραφούν όσοι υπουργοί ανταλλάξουν την ψήφο με την καρέκλα τους.

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι εγώ, ο κ. Κατσικης και η κ. Κόλλια-Τσαρουχά, θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση.

Με τη φράση αυτή, προφανώς θεωρεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα τον ακολουθήσουν σε αυτή την πολιτική επιλογή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κ. Καμμένος κατονόμασε τον κ. Κουκί ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακούσει για κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και τη κ. Κουντουρά και τον κ. Κόκκαλη λέγοντας ότι δεν έχει επαφή μαζί τους και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θεση τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Καμμένος: Οχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-Εγώ, ο κ. Κατσίκης και η κ. Κόλλια θα καταψηφίσουμε"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*