Η ομάδα istoria επιστρέφει στο limnos.news

Από τις 12 Οκτωβρίου 2018 έχει να εμφανιστεί στο limnos.news η ομάδα istoria. Τώρα ξανά μαζί σας. Πήραμε όλοι βαθιές ανάσες, αναστοχαστήκαμε και ξαναγυρίζουμε στους φίλους μας.

Ευχαριστούμε τις άλλες ομάδες και τους φίλους του limnos.news που σας κράτησαν  στην παρέα μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά με άρθρα γνώμης, με ειδήσεις και σχόλια από τη Λήμνο και τον κόσμο. Με θέματα ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά που έχουν σημασία και μας βάζουν σε σκέψεις.  Θα προσπαθήσουμε  να γίνει η παρέα μας η όαση του πολιτισμού και της  η έκφραση  των προοδευτικών απόψεων, που έχει ανάγκη το νησί μας.

Κόντρα στο ρεύμα πολλές φορές. Και ας δυσαρεστούμε ακόμα και φίλους. Όλοι γινόμαστε καλύτεροι όταν τα λάθη μας  τα επισημαίνουν οι φίλοι.  Όταν μας επαινούν οι αντίπαλοι και όσοι κινούνται από ιδιοτέλεια είναι το επικίνδυνο.  Όταν υπηρετούμε πρόσωπα και όχι ιδέες είναι το μεμπτό.

Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι , δεν λογοδοτούμε όμως σε κανέναν ούτε εξαρτόμαστε από πουθενά.  Δεν διεκδικούμε το μονοπώλιο της αλήθειας, και δεν μας αρέσουν οι αποκλεισμοί. Κάθε άποψη και κάθε αντίρρηση που διατυπώνεται πολιτισμένα είναι ευπρόσδεκτη. Με όλους μπορεί να γίνει διάλογος εκτός από τους ρατσιστές και τους φασίστες.Είναι χαμένος χρόνος και σπατάλη συναισθημάτων να ακούει κανείς ανθρώπους πους τους οδηγεί το μίσος.

Πολλές φορές αναπαράγουμε άρθρα από άλλες έγκυρες ιστοσελίδες για να μαθαίνουμε τι γίνεται παραπέρα.

Αν απουσιάζουμε συχνά μην ανησυχείτε Ψάχνουμε τις αθέατες πλευρές των γεγονότων που σας παρουσιάζουμε, και τα μυστικά που κρύβουν.  Όσα δεν λέγονται , όσα κρατιούνται μυστικά , όσα εννοούνται και όσα  ψιθυρίζονται,  καμιά φορά είναι πιο αποκαλυπτικά  και πιο κοντά στην αλήθεια.

Καλώς σας βρήκαμε ξανά λοιπόν

Η ομάδα istoria του limnos.news

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Η ομάδα istoria επιστρέφει στο limnos.news"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*