Πρόλαβαν να καταστρέψουν το κλειστό γυμναστήριο Μύρινας!

Όχι!. Δεν ήταν ΄΄μπαχαλάκηδες ” που πέταξαν μπογιές η έσπασαν τζάμια. Δεν ήταν οπαδοί που έσπασαν και έκαψαν καθίσματα. Μπουλντόζες, φορτηγά και συνεργεία ήταν. Έβγαλαν τις σωληνώσεις και τα είδη υγιεινής από τις τουαλέτες,  γκρέμισαν το πίσω μπαλκόνι και έσκαψαν μέρος του πάρκινγκ με βαριά μηχανήματα. Και όλα αυτά χωρίς εγκεκριμένη μελέτη και χωρίς πολεοδομική άδεια!!

Το θαύμα όμως του Αγίου Παντελεήμονα είναι ότι δεν τους είδε κανείς!! Ούτε η Πολεοδομία, ούτε η Αστυνομία που ελέγχει -και καλά κάνει- ακόμα και την κατεδάφιση ενός μαντρότοιχου!!. Χρειάστηκε η καταγγελία πολίτη για να επιληφθούν!

Τι γίνεται τώρα που τους σταμάτησαν; Πότε θα βγουν οι άδειες; Πως θα χρησιμοποιείται – αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον – το κλειστό Γυμναστήριο;  Ποιος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις ενέργειες και τις παραλείψεις; Το χειρότερο σενάριο   το οποίο  παρουσίασε το limnos.news  πριν λίγες μέρες φαίνεται να πραγματοποιείται , δυστυχώς. Ούτε “ΦΑΡΟΣ” προλαβαίνει να έρθει ούτε θα έχουμε πλέον κλειστό γυμναστήριο!

Ωραία επένδυση, γενναιόδωρη δωρεά, επωφελής παραχώρηση!! Πραγματικά μόνο για κλάματα.

limnos.news

 

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Πρόλαβαν να καταστρέψουν το κλειστό γυμναστήριο Μύρινας!"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*