Σημαντικά βραβεία για Γυμνάσιο Μούδρου και Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Τα σχολεία μπορεί να έκλεισαν τα βραβεία  όμως και οι διακρίσεις συνεχίζουν να φτάνουν στο Γυμνάσιο Μούδρου και στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα

limnos.news

 

 Το Γυμνάσιο Μούδρου

Το Γυμνάσιο Μουδρου με τη συμμετοχή του στο Cineμαθεια 2018 με το ντοκιμαντέρ “Βαδίζοντας στα ιστορικά μονοπάτια του Μουδρου των αρχών του 20ου αι.” έλαβε ειδική τιμητική διάκριση  για “παράθεση και εύστοχη ανάδειξη αξιοπρόσεκτου αρχειακού υλικού”. Η ταινία μας μεταφράζεται, επίσης, στα αγγλικά κι ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό ψηφιακό αρχείο για την Ιστορία του τόπου. Θερμά συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωριου που διέπρεψε με το ντοκιμαντέρ” Ξένη γη” και μας έκανε όλους περήφανους.

Το Γυμνάσιο Μουδρου εκπροσωπηθηκε στο φεστιβάλ από τη Διευθύντρια και υπεύθυνη της ταινίας Παπαπαναγιώτου Μαρία και τους μαθητές Θωμά Ευγενία, Κυριάκο Κωνσταντίνο και Μουστάκια Θανάση. Μια πολύ σημαντική εμπειρία για τα παιδιά τα οποία είχαν, επίσης, την εξαιρετική τιμή να φιλοξενηθούν στο “Σπίτι της Λογοτεχνίας” στη Βολισσο και να γνωρίσουν από κοντά το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιανη.

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου
Σάρωσε το Γυμνασιο Λιβαδοχωριου τα βραβεία στο 6ο Φεστιβαλ μαθητικων ταινιών Βορειου και Νοτίου Αιγαίου που έγινε στη Χίο στις 30 Ιουνίου . Πρώτο βραβείο καλυτερης ταινιας  για το ντοκιμαντέρ του σχολείου μας με τίτλο Φιλοκτήτης – ξένη γη Πρώτο βραβείο σκηνοθεσίας Πρώτο βραβείο μοντάζ Πρώτο βραβείο φωτογραφίας Δεύτερο βραβείο αφίσας Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Σημαντικά βραβεία για Γυμνάσιο Μούδρου και Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*