Αναζητείται παπα – Δημήτρης για τον μειωμένο ΦΠΑ και στη Λήμνο

Πέντε -έξι τέτοιοι  να μαζευτούν  και να φωνάζουν έξω από  κάποια εκδήλωση,  το γέμισαν το δελτίο του ΣΚΑΙ. Η κατακραυγή όλων των Μακεδόνων για τη συμφωνία θα είναι καθολική. Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει  ούτε FYROM, ούτε ΝΑΤΟ ούτε η ΤΟΥΡΚΙΑ ούτε η ΑΛΒΑΝΙΑ ούτε η άπιστη ΔΥΣΗ επί γης. Οι ΄΄προδότες  πολιτικοί΄΄ θα δώσουν τη θέση τους στους αγνούς συνταγματάρχες και όπου πάτησε ο Βουκεφάλας θα ξαναγίνει τόπος Ελληνικός . Όσοι κατοικούν τώρα εκεί θα εξαφανισθούν, ή μπορούν (αν θέλουν) να ονομασθούν ”Έλληνες  Β΄ επιλογής΄΄

Προσοχή κάτω τη λεζάντα: Μη δίνετε ούτε νερό στους άθεους.

Κυριακή σήμερα ας χαλαρώσουμε και λίγο. Κάποιοι από μας μόλις γύρισαν από την Εκκλησία και άκουσαν το λόγο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της  ανθρωπιάς.

Στην κοινωνία μας όλα τα τα λουλούδια μπορούν να ανθίσουν (ευτυχώς ακόμα). Ας μην  μυρίζουν ωραία,  και ας κρύβουν στον μίσχο τους δηλητηριώδη αγκάθια. Ο λαμπρός ήλιος   γρήγορα θα τα μαράνει, θα τα κάνει θρύψαλα, και το μελτέμι  θα τα σκορπίσει. Μέχρι τότε όμως χρειαζόμαστε  υπομονή, και  είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε την ασχήμια τους. Και αν χρειασθούν τη βοήθειά μας θα τους τη δώσουμε.

Όπως έκανε ο πραγματικός Χριστός.

limnos.news

 

ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΔΩ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Αναζητείται παπα – Δημήτρης για τον μειωμένο ΦΠΑ και στη Λήμνο"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*