Μαθητές : Ακολουθείστε τα ενδιαφέροντά σας και σπουδάστε αυτό που σας αρέσει. Μέχρι 31/5 η ηλεκτρονική αίτηση

Οι μαθητές δεν είναι πελάτες!!! Γονείς και δάσκαλοι ενημερώστε τους, βοηθήστε τους στην επιλογή τους, μην τους κατευθύνετε και μην τους επηρεάζετε.  Μην τους παραπληροφορείτε. Τα κριτήρια πρέπει να είναι το τι θέλει το παιδί, αφού ενημερωθεί αντικειμενικά,  και όχι τι εξυπηρετεί γονείς, καθηγητές και καταστηματάρχες.

Ευτυχώς στη Λήμνο κάθε παιδί από οποιοδήποτε χωριό μπορεί να μετακινηθεί  ΔΩΡΕΑΝ  σε όποιο τύπο σχολείου επιθυμεί (ΓΕΛ- ΕΠΑΛ)

Οποιαδήποτε άλλη πρακτική, άλλα κριτήρια και άλλες επιδιώξεις, οδηγούν τα παιδιά σε αποτυχίες και στο τέλος σε αδιάφορους και ανικανοποίητους πολίτες.

Έκκληση στους καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων: Αγαπάτε τα παιδιά μοχθείτε γι αυτά, θυσιάζετε το χρόνο σας και τις δυνάμεις σας για να τα δείτε ευτυχισμένα.  Στην σημαντική αυτή  στιγμή της ζωής τους, κάντε το αυτονόητο.

Μην τα βλέπετε σαν πελάτες στο……. μαγαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  1. Μην  αφήνετε την εγγραφή, μετεγγραφή, και ανανέωση της εγγραφής σας για το Σεπτέμβριο.  Το υπουργείο  και το σχολείο πρέπει να έχουν  τα στοιχεία  για να συγκροτήσουν τα τμήματα, αλλά και τις ειδικότητες στα ΕΠΑΛ.
  2. Τους κωδικούς του Taxis ζητήστε τους από το λογιστή σας αν δεν τους έχετε. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Limnos.news

 

 

 

Ανακοίνωση του ΕΠΑΛ ΜΟΥΔΡΟΥ

Ξεκίνησαv από χτες και ολοκληρώνονται την 31η Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών:

  • που θα εγγραφούν στην Α’ τάξη ΕΠΑΛ από το Γυμνάσιο,
  • θα μετεγγραφούν από την Α’ τάξη ΓΕΛ στη Β’ τάξη ΕΠΑΛ,
  • θα ανανεώσουν την εγγραφή τους από την Α’ ΕΠΑΛ στη Β’ ΕΠΑΛ και από τη Β’ ΕΠΑΛ στη Γ’ ΕΠΑΛ,

μπορούν να έρχονται καθημερινά στο ΕΠΑΛ Μούδρου, 8:00 με 13:40, με τους κωδικούς TAXIS, ώστε να τους βοηθήσουμε με την Ηλεκτρονική Αίτηση – Δήλωση.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Μαθητές : Ακολουθείστε τα ενδιαφέροντά σας και σπουδάστε αυτό που σας αρέσει. Μέχρι 31/5 η ηλεκτρονική αίτηση"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*