Νοσοκομείο Λήμνου: Ασθενείς και συνοδοί στο θα έχουν δίπλα τους ένα βιβλίο. Αξιέπαινη πρωτοβουλία

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου τοποθέτησαν πάνω από 200 βιβλία, διαθέσιμα στον οποιονδήποτε, σε βιβλιοθήκες τις οποίες εγκατέστησε  το νοσοκομείο σε τρία σημεία: Στην Χειρουργική, στην Παθολογική και στην Παιδιατρική κλινική.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     Μύρινα, 26-04-2018

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                               Αριθμ. πρωτ.: 3165

2Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ                                            Προς

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Τηλέφωνο: 22543-50410  

Fax:            22543-50151                                   

                      

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

       Με πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, το Νοσοκομείο Λήμνου απέκτησε βιβλιοθήκη για τους νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους.

 

Με την πραγματοποίηση της δράσης «Εθελοντές Βιβλιο-Δότες» του Προγράμματος                       «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ», την οποία και υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου και οι υπεύθυνοι καθηγητές τους, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε νοσηλευόμενους ασθενείς και συνοδούς/συγγενείς να κάνουν πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα περισσότερο δημιουργικό τον χρόνο παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες τοποθέτησαν πάνω από 200 βιβλία, διαθέσιμα στον οποιονδήποτε, σε βιβλιοθήκες τις οποίες εγκατέστησε  το νοσοκομείο σε τρία σημεία: Στην Χειρουργική, στην Παθολογική και στην Παιδιατρική κλινική.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου για το πνεύμα εθελοντισμού το οποίο επέδειξαν μέσω της εργασίας τους και της αντίστοιχης δράσης. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να συγχαρούμε και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, καθώς και την Διευθύντριά τους κα Χαριτίνη Φωτοπούλου γιατί με την δική τους προσωπική προσφορά ενθαρρύνουν νέους ανθρώπους στην ανάπτυξη του αλτρουισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 

ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Νοσοκομείο Λήμνου: Ασθενείς και συνοδοί στο θα έχουν δίπλα τους ένα βιβλίο. Αξιέπαινη πρωτοβουλία"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*