ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ: Ήρθε η ώρα των προτάσεων των αποφάσεων και των πράξεων.

Αναπτυξιακό συνέδριο για το Βόρειο Αιγαίο 2 και 3 Μαίου 2018 στη Μυτιλήνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μύρινα Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ, ενόψει του αναπτυξιακού συνεδρίου για το Βόρειο Αιγαίο που θα γίνει στη Μυτιλήνη 2-3 Μαΐου 2018, καλεί όλους τους φορείς του νησιού μας, αλλά και μεμονωμένα άτομα, να λάβουν μέρος στις εργασίες του. Στο συνέδριο αυτό θα συνδιαμορφώσουμε, ως κοινωνία της Λήμνου, το όραμά μας για τα επόμενα χρόνια και θα ζητήσουμε από την Πολιτεία να βοηθήσει στην πραγματοποίησή του.

 

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε συνήθειες και να ξεφύγουμε από το παρελθόν. Το να ζητούμε μόνο από το κράτος παροχές χωρίς σχέδιο, το να κάνουμε έργα χωρίς αναπτυξιακή προοπτική δεν θα μας οδηγήσει  πουθενά. Η Λήμνος έχει ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να τα παρουσιάσουμε. Έχει όμως και  μεγάλα πλεονεκτήματα και πρέπει να  τα αναδείξουμε για το συμφέρον όλης της Λημνιακής κοινωνίας.

 

Ο Δήμος μας , Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, Το Πανεπιστήμιο, κάθε συλλογικότητα αλλά και κάθε Λημνιός πρέπει να καταθέσει την πρότασή του. Αν δεν το κάνουμε, άλλοι θα αποφασίζουν για μας οι οποίοι  πολλές φορές δεν ξέρουν τα προβλήματά μας.  Για να μας ακούσουν πρέπει να μιλήσουμε.

 

Σύντομα θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής και άλλες  λεπτομέρειες της διαδικασίας του συνεδρίου. Καλούμε ξανά τους πολίτες να ενεργοποιηθούν  στην κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση του νησιού μας.

 

Η ώρα των λόγων, της μεμψιμοιρίας και της απογοήτευσης πρέπει να περάσει. Ήρθε η ώρα των προτάσεων των αποφάσεων και των πράξεων.

 

 

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: "ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ: Ήρθε η ώρα των προτάσεων των αποφάσεων και των πράξεων."

ΣΧΟΛΙΑΣΕ

Your email address will not be published.


*